AirTrix Trampolinpark

Kattegatvej 4, 2150 Nordhavn

ÅBNER UGE 12 / 2018

At hoppe på trampolin giver et ordenligt sug i maven og følelsen af at trodse tyngdekræften, være vægtløs og kunne flyve for et øjeblik. En trampolin fjerner de normale begrænsninger som kroppen har, og giver nye muligheder for bevægelse og leg.

Kontrasten mellem en trampolin og en trampolinpark er den samme, som forskellen på et badebassin og en svømmehal. Så meget sjovere er det at være i en trampolinpark.

Trampoliner er normalt yderst begrænset af det lille areal, hopper man flere på samme tid forstyrrer det afsættet og man hopper ikke ret godt, derudover er det kun muligt at hoppe lige op og ned for ellers ryger du ud over kanten.

I AIRTRIX Trampolinpark bliver alle begrænsningerne fjernet. Du kan hoppe i fuld fart og lave akrobatiske spring over et kæmpe areal, og du kan hoppe med alle dine venner på en gang. Du skal ikke være bekymret om at ramme ud over kanten, for der er op mod 70 forbundene trampoliner, selv op ad væggene er der trampoliner. Det giver helt nye anvendelsesmuligheder, i forhold til en almindelig trampolin. Det er den perfekte lejeplads for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Som forælder kender du sikkert allerede problemet med at aktiveret børnene, nu kan du snart få dem væk fra computerskærmene og sammen have sjov kvalitetstid, det er som vi siger: ”Exercise in disguise”.

Vores mål er at give så mange som muligt adgang til en AIRTRIX Trampolinpark. Gør jer klar til den ultimative trampolinoplevelse!

Vi åbner vores første AIRTRIX Klatre & Trampolinpark på Kattegatvej 4, 2150 Nordhavn i uge 12, 2018. Vi glæder os til at byde dig velkommen 🙂